Nalatenschap

Nalatenschap

Een Erfenis voor Toekomstige Generaties.
Het overwegen van een nalatenschap bij Oudezijds 100 is een manier om een blijvende impact te creëren en een verschil te maken voor degenen die het hardst getroffen worden door de uitdagingen van het leven. Onze organisatie is toegewijd aan het bieden van onderdak, begeleiding en zorg aan daklozen, verslaafden en andere mensen aan de rand van de maatschappij.

Door een nalatenschap te schenken aan Oudezijds 100, kun je je betrokkenheid bij het helpen van anderen voortzetten, zelfs na je leven. Het is een manier om je waarden te weerspiegelen en een positieve erfenis achter te laten die generaties lang impact zal hebben.

Of je nu al lang betrokken bent bij onze organisatie of pas recentelijk kennis hebt gemaakt met ons werk, het overwegen van een nalatenschap is een manier om de missie van Oudezijds 100 voort te zetten en toekomstige generaties te ondersteunen. Wil je meer weten over hoe je een nalatenschap kunt regelen bij Oudezijds 100 en hoe jouw bijdrage het verschil kan maken? Neem contact met ons via info@oudezijds100.nl . Meer informatie over nalaten kunt u vinden op de website van goededoelen.nl/nalaten

Voor meer vragen over het nalaten bij Oudezijds 100 kan je contact opnemen met info@oudezijds100.nl

Wil jij Oudezijds 100 direct financieel ondersteunen doneer dan via deze pagina.

Mensen uit alle hoeken van de samenleving vormen samen Communitaire Gemeenschap Oudezijds 100. In de binnenstad van Amsterdam proberen wij in leven en werken het evangelie van Jezus Christus present te stellen. Oudezijds 100 biedt concreet hulp door inloop, maatschappelijke opvang, begeleid wonen, medisch maatschappelijk werk en medische zorg voor onverzekerden. De woongemeenschap functioneert hierin als groot gezin en oefenschool, die de hulpverlening ondersteunt.

Oudezijds 100
T 020 – 626 66 34
E info@oudezijds100.nl

Maria ter Claesze
T 0516 – 57 72 92
F 0516 – 57 74 99

Meer contactgegevens

Copyright Oudezijds100 © 2020

Website door: Webheld.nl