Vanaf 25 Januari Nieuwe Nederlandse Taallessenreeks van Start

Aanstaande donderdag start een nieuwe frisse reeks Nederlandse taallessen, een onderdeel van InStap. De opeenvolgende lessen, die zeven sessies zullen beslaan, bieden een kans voor deelnemers van alle niveaus om hun taalvaardigheden te verbeteren.

De lessen zullen om 20:00 uur ’s avonds van start gaan op het vertrouwde adres Oudezijds Achterburgwal 100. Een team van enthousiaste vrijwilligers van Oudezijds 100, met een passie voor taalonderwijs, zal de cursussen verzorgen. Onder hen bevindt zich Edwin, een ervaren cursusleider die doorgaans lesgeeft aan de Universiteit van Amsterdam.

De taalcursus is ontworpen om aan te sluiten bij de individuele behoeften van de deelnemers en is geschikt voor alle taalniveaus. Gedurende de cursus zullen deelnemers samen met een diverse groep mensen de Nederlandse taal verkennen en worden aangemoedigd om elkaar te ondersteunen in het leerproces.

Spreuken 3:27: “Wees niet terughoudend om goed te doen wanneer het in je macht ligt om het te doen.” Deelnemers wordt aangemoedigd elkaar te helpen, en het programma belooft niet alleen taalkennis te vergroten, maar ook sociale verbindingen te versterken.

Deze lessenreeks maakt deel uit van InStap, een initiatief dat de deuren van Oudezijds 100 opent om op diverse manieren ondersteuning te bieden aan de gemeenschap. Voor degenen die op zoek zijn naar een verrijkende ervaring en een duwtje in de rug bij het leren van de Nederlandse taal, belooft deze reeks een waardevolle gelegenheid te zijn.

Aanmelden kan via instap@oudezijds100.nl of via 0634025618
Poster met alle informatie over de Nederlandse Les van Januari 2024

Mensen uit alle hoeken van de samenleving vormen samen Communitaire Gemeenschap Oudezijds 100. In de binnenstad van Amsterdam proberen wij in leven en werken het evangelie van Jezus Christus present te stellen. Oudezijds 100 biedt concreet hulp door inloop, maatschappelijke opvang, begeleid wonen, medisch maatschappelijk werk en medische zorg voor onverzekerden. De woongemeenschap functioneert hierin als groot gezin en oefenschool, die de hulpverlening ondersteunt.

Oudezijds 100
T 020 – 626 66 34
E info@oudezijds100.nl

Maria ter Claesze
T 0516 – 57 72 92
F 0516 – 57 74 99

Meer contactgegevens

Copyright Oudezijds100 © 2020

Website door: Webheld.nl