Adopteer een kamer, kopje of bord!

In de veilige omgeving van de Woongemeenschap Oudezijds 100 ontvangen wij dagelijks gasten met een extra zorgvraag en behoefte waarvoor binnen de reguliere hulpverlening (voorlopig) geen aanbod mogelijk is. Dit kan te maken hebben met status, aard van de problematiek (zonder aansluiting bij een bestaande doelgroep) leeftijd (b.v. tieners: te jong voor de volwassenzorg en te oud voor pleegzorg), wachtlijsten enz. Al deze mensen met heel verschillende achtergronden en zorgbehoefte hebben één ding gemeen: ze hunkeren naar een plek waar ze gastvrij onthaald worden, een luisterend oor vinden, aandacht krijgen, tijd en ondersteuning en niet te vergeten de onmisbare kop koffie of thee, of een bord eten.

Vrijwilligers geven dagelijks vorm aan deze zorg daarnaast is steun van buiten hard nodig om bij te dragen in de kosten van dit aanbod.

Wij vragen van alle bewoners en gasten een bijdrage naar vermogen, maar voor een groot deel van de gasten beperkt dit vermogen zich tot praktische inzet (bijdragen in de schoonmaak, de boodschappen, koken, ect.). In de geldelijke kosten kunnen zij meestal niet voorzien.
Daarom hebben wij uw steun nodig!

Wat krijgt u van ons?
U mag onbeperkt koffie komen drinken of een keer mee-eten of participeren aan een van de vele feest-activiteiten met onze gasten. Als u een kamer adopteert bent u van harte welkom om een keer een overnachting bij ons te reserveren!

Wordt u adoptie ouder? Klik op de volgende link en vul het juiste bedrag in.
De bedragen kunt u in de flyer hier onder zien. Mocht u meer informatie of een fysieke folder willen hebben kom gerust langs! Of stuur een mail naar ino@oudezijds100.nl

Steun ons met een donatie of gift – Oudezijds100

Adopteer een kopje flyer

Adopteer een kamer flyer v.1

 

Mensen uit alle hoeken van de samenleving vormen samen Communitaire Gemeenschap Oudezijds 100. In de binnenstad van Amsterdam proberen wij in leven en werken het evangelie van Jezus Christus present te stellen. Oudezijds 100 biedt concreet hulp door inloop, maatschappelijke opvang, begeleid wonen, medisch maatschappelijk werk en medische zorg voor onverzekerden. De woongemeenschap functioneert hierin als groot gezin en oefenschool, die de hulpverlening ondersteunt.

Oudezijds 100
T 020 – 626 66 34
E info@oudezijds100.nl

Maria ter Claesze
T 0516 – 57 72 92
F 0516 – 57 74 99

Meer contactgegevens

Copyright Oudezijds100 © 2020

Website door: Webheld.nl