Vacature: Maatschappelijk werker

Ben je maatschappelijk werker? En wil je iets betekenen voor kwetsbare mensen met veelal een migratieachtergrond? Wij zijn op zoek naar een maatschappelijk werker die het team van Stichting Kruispost komt versterken.

Kruispost biedt medische en psychosociale zorg aan mensen die in de reguliere zorg geen hulp kunnen vinden: onverzekerden, daklozen en (uitgeprocedeerde) asielzoekers. Kruispost bestaat sinds 1983 en is binnen Amsterdam een begrip op het gebied van hulp en ondersteuning aan de meest kwetsbare mensen in de stad. Midden in het wallengebied kunnen deze mensen elke dag zonder afspraak terecht met hun hulpvraag. Op de Kruispost wordt gewerkt vanuit een christelijke levensovertuiging, waarbij medemenselijkheid het uitgangspunt is. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers deze visie kunnen voorleven en onderschrijven.

Dus, heb je een actief christelijke levensovertuiging en ben je in het bezit van een diploma HBO social work of een vergelijkbare studie en wil je gepassioneerd en gedreven je werk doen in een gezellig team? Dan zoeken we jou! Aantal uren in overleg.

Voor meer informatie of een uitgebreide taakomschrijving neem contact op met Petra Rozendaal via: petra.rozendaal@oudezijds100.nl

Mensen uit alle hoeken van de samenleving vormen samen Communitaire Gemeenschap Oudezijds 100. In de binnenstad van Amsterdam proberen wij in leven en werken het evangelie van Jezus Christus present te stellen. Oudezijds 100 biedt concreet hulp door inloop, maatschappelijke opvang, begeleid wonen, medisch maatschappelijk werk en medische zorg voor onverzekerden. De woongemeenschap functioneert hierin als groot gezin en oefenschool, die de hulpverlening ondersteunt.

Oudezijds 100
T 020 – 626 66 34
E info@oudezijds100.nl

Kruispost
T 020 – 624 90 31
E kruispost@oudezijds100.nl

Maria ter Claesze
T 0516 – 57 72 92
F 0516 – 57 74 99

Meer contactgegevens

Copyright Oudezijds100 © 2020

Website door: Webheld.nl