Vacature: Maatschappelijk werker (m/v)

Oudezijds 100 is een communitaire leefgemeenschap op de Oudezijds Achterburgwal 100 in Amsterdam-Centrum. Stichting Oudezijds 100 is verantwoordelijk voor ‘de Opstap’ en voor het medisch maatschappelijk werk van de Kruispost. De OpStap biedt opvang en begeleiding aan circa 12 alleenstaanden en gezinnen die om allerlei redenen dak- of thuisloos zijn geraakt. De Kruispost is een medische hulppost voor onverzekerden in Amsterdam.

In de OpStap bied je begeleiding bij hulpvragen op alle levensgebieden. Daarnaast begeleid je bewonersgesprekken om het samenleven te ondersteunen. Op Kruispost ben je, in overleg met artsen en andere aanwezige disciplines, verantwoordelijk voor de individuele begeleiding van cliënten.

Voor beide functies zoeken we een

Maatschappelijk werker (m/v)

De functies kunnen ook goed gecombineerd worden.

Het gaat om:

- 16 uur per week voor de Opstap, voor de periode van een jaar. Daarnaast draai je mee in een bereikbaarheids-rooster, waardoor je af en toe buiten kantoortijd opgeroepen kunt worden om in een crisissituatie te ondersteunen.

- 8 uur per week voor Kruispost, in eerste instantie voor de periode van een half jaar, met uitzicht op langer.

Een opleiding Sociaal Werk en enkele jaren relevante werkervaring zijn belangrijk. Je moet een actieve werkhouding hebben, naast hulpvragers kunnen staan, en vanuit een christelijke levensovertuiging kunnen aansluiten bij waar Oudezijds 100 voor staat. We verwachten dat je door een beroepsregistratie (bijvoorbeeld SKJ of Registerplein) actief werkt aan je eigen ontwikkeling. Op beide functies is de CAO Sociaal Werk van toepassing.

De uiterlijke reactietermijn voor deze vacature is 20 augustus 2019. De eerste ronde gesprekken vindt plaats op donderdag 28 augustus. Reacties kunnen verzonden worden naar [email protected] ter attentie van Annemarie Aalders, algemeen coördinator van de Kruispost. Kijk voor meer informatie op www.oudezijds100.nl