Stichting Oudezijds 100 zoekt met spoed maatschappelijk werker (m/v)

Voor de periode van 1 december 2016 tot 1 juli 2017 zoekt Stichting Oudezijds 100 met spoed een maatschappelijk werker (m/v) voor het Maatschappelijk werk Kruispost.

I.v.m. een zwangerschapsverlof zoekt Stichting Oudezijds 100 voor de periode van 1 december 2016 tot 1 juli 2017 een maatschappelijk werker (m/v) voor het Maatschappelijk werk Kruispost.

Kruispost is een pro-life organisatie waar Stichting Oudezijds100 het medisch maatschappelijk werk verzorgt.

Onze hulpvragers zijn mensen die door allerlei oorzaken geen verzekering hebben en buiten de reguliere zorg vallen. Over het algemeen hebben zij te maken met juridische - medische en psychosociale problemen.

Veelal gaat het om ongedocumenteerde patiënten en diverse Europeanen die zonder geldige verzekering in Nederland verblijven.

In de functie ben je, in overleg met artsen en andere aanwezig disciplines, verantwoordelijk voor de individuele begeleiding.

Na een inwerkperiode word je geacht zelfstandig te kunnen werken; enkele jaren relevante werkervaring, is dan ook van belang.  

Je wordt geacht een actieve werkhouding te hebben, in een multidisciplinair team te kunnen werken en overleggen, naast hulpvragers te kunnen staan,  en vanuit een christelijke levensovertuiging te kunnen aansluiten bij de werkwijze van Oudezijds100.

Kennis van verschillende talen is een pre.

Motivatiebrief met CV mag vóór 15 oktober geadresseerd zijn aan [email protected]

 

Oudezijds 100

Oudezijds Achterburgwal 100

1012 DS Amsterdam

www.oudezijds100.nl

Bel voor meer informatie met  zr. Albertine de Bruijn – Boiten, tel.nr. 020-6266634